you are not like everybody

truppligan matta i dag men flick. jag och aggie. kom och heja på oss :D


thailand

om några dagar.Det blev det endå. Mamma följer med , det låter bra ! Jag tänkte inte utsätta e för någon lång text om min dag och vad jag har på mej utan bara skriva lite kort om vad jag tycker nu och så. Jag har tänlt mycket på att byat stil på sistonde inte bara byta på en dag från det jag har på mej nu till något helt annat . Kanske tar så steg fram hela tiden. Känner mej inte bekväm i det jag har nu. Just nu känns det som om ja ser ut som alla andra. Jag vill ha egen stil . Stora oversize tröjor med strumpbyxor och en liten väska med band och en liten knut mitt på huvet och convorse.. det är så coolt och snyggt även om inte alla tycker det. Hoppas att det inte påverkar mina kompisar eller ialla fall inte på ett negativt sätt.

Jag satt på bussen hem och jag kom på en sak jag tycker är vackert:

Jag tycker att det är vackert att sitta och tugga på ett melontugummi med en kompis på bussen och prata och kolla ut genom fönstret och se hela sthlm samtidigt som bussen åker.

Vad är vackert eller fint för er ? vad får er att riktigt bli glada? skriv gärna en kommentar så lägger jag upp dom sen :D

godnatt snyggon


jul jul strååålande juul !

jul jul jul jul jul jul jul jul jul jul jul jul ! vill ha de nu inte om 8 veckor.,


autumbreak

sitter i skolan och gör .. ingenting typ . Har svenska så jag tänkte skriva lite kort eftersom jag har varit sämst på nde5t den här veckan typ. hahah. Snart är det höst lov ! tjooho. Mamma och Pappsesn undrar om jag och Julia vill åka till Thailand och hälsa på våra släktingar under höstlovet och såklart vill jag det men då blir det ingen Thailand med hela familjen på jullovet :( fördelar:
+ träffa min älskade bror
+ varmt och man blir bruniis
+ shoppa en massa billigt
+ god mat
+ älskar hela thailand, människorna, maten, klimatet, naturen, djuren, vädret hela thailnad ! :D

nackdelar:
- inte Thailand förens nästa år
- Utan mamam och pappa
- inget koh lanta
- ingen kan typ engelska

Det är typ det och jag vet fortfarande inte vad jag ska välja liksom :O Men egentligen vad ska ja göra hemma hela lovet .. Jqag besämmer mej senare :D

love


jag vill ha ..

Jag vill eller jag ska ha en ny mobil , en kamera, en kofta, en jacka, en halsduk, en mössa, jeans och vantar ..
Har kollat lite på mobiler och har kommit fram till en osm hag vill ha ..
  3.2 megapixel kamera . Finns i lila också. Jag tycker själv att den är ganska snygg och den har bra kamera som jag vill ha på mobilen.
Jag läser eller följer 5 bloggar:
www.kenzas.se
www.lisaplace.blogg.se
www.mittlivibild.blogg.se
www.majatejic.blogg.se
www.boija.blogg.se
några kompisar några kända och nån som jhag bara vet :)

käääärlek till alla lääsare :)

Göteborg

En riktigt lyckade helg blev det ändå! Mötte upp tessan lite innan på centralen och sen mötte vi upp dom andra och klev på bussen mot göteborg som skulle ta ca 7 timmar med matpaus. vi åkte, pratade, kolla på film, åt nytigt haha och skrattade. Juste Linda blev sjuk och hon var med på alla hopp varv och på handvolt frivolt. så innan vi hade vi två stycken som var med på nästan allt bort up RC. sen i alla fall hade dom förträning fristående. såg bra ut . Sen åkte vi till en skola och åt mat. Lasage blev dagens middag. Sen på bussen igen mot hotellet. Fick dela rum med Fisen alltså sofia. myyysigt hade vi det med våra klubbor :) sen ganska tidigt bar det av mot hallen för förträning, gick bra på matta och hopp. Sen var tävlingen i gångs haha. Gick jätte bra på matta inte ett enda fall och poängen 8.05! min högsta poäng i hela min gymnastikkariär ;) haha, sen hade vi fristående och fick poängen 7.90! och sen i hopp blev jag bortplockad från halv eftersom den var mega ful :D sen efter överslaget stog jag och skulle bara gå av mattan och jag trampar snett i skarven och ramlar. Fast precis efter känndes det inte sp mycket men när jag sprang tillbaka kände jag att det inte skulle funka och det fick blir en reserv på min grp. det var 16 lag i hela tävlingen och 10 stycken skulle gå till final och första gången så gick vi till FINAL. haha Olivia var ju typ helt speedad över det jag alla var super glada. FInalen gick däremot inte lika bra. Jag tror vi kom sist men ändå det var liksom FINAL!!!!! Hela resan var jätte lyckade ! NU ska jag byta om och kanske äta frulle ? :)

hjärnskakning

fick jag i går tor jag. Tränade med min grupp för första gången på länge ! :D vi började med lite formayioner i ffristodndet , fick inte riktigt in allt i huvudet men lite minns jag. längst bak står man också såklart :( haha . Sen hade vi tumling framåt gick väl okej. Sen hade vi skruvar på hopp. Mi sista 1 och en halv landade jag utan fötter på typ ryggen  för jag överroterade och slog i huvudet jätte hårt och sen rullade jag ner till trmpolinen och allt var suddigt jag jag hade ont i huvudet. Sen hade vi trampolin och när jag hoppade gjorde det ont i huvuvdet ocså och sen körde jag ut och typ krachade på huvudet elelr en sträckt med lite mycket fart så jag gjorde en bakåt kullerbyta och sen såg ja typ ingenting och jag kunde inte ställa mej upp typ :S Sen körde jag inte mer och jag la mej ner och vilade. Sen körde jag ingen styrka för jag var helt bort o snurrig. Sandra sa att om det spred sej till nacken asså att jag hade ont skulle jag gå och kolla för då kunde det vara farligt typ eller jhag kommer inte i håhg men jag skulle i alal fall kolla sa hon. Och jag har ont i nacken nu men det är inte så farligt så kommer till fristående träningen fast jag kanske inte kan vara med på allt men jag vill ju kolla på slutet :D
 Den här dagen har varit riktigt bra. Började klockan halv 9 med tekinik och jag háde bara det i typ 50 minuter istället för 2 ochen halv timma så då fick jag håltimem en stund och jag, Agnes och muja åkte till F - plan och gick till pris extra och köpte godis :D sen åkte vi tillbaka och vi hade no med vikarie med 96 jeans :D haha, sen hade vi ingen livskunskap och vi gick till stan och kollade på lite höstkläder. Sen tillbaka til skolan igen och vi hade ingen spanska s¨å jag fick ledigt igen och nu sitter jhag här på svenska och rättar min saga. I morgon åker jag till Göteborg och tävlar i Rm med ST. Vi ska åka buss

love


höstkläder

Sriver en saga på svenska men blev precis klar med den :D Kollade lite på Hm , och MQs hemsidor efter haslduken , jackan och mössan jag kolla på i går. Kollade också igenom dom bloggqr jag brukar läsa och hittar exakt samma jacka som jag ska köpa som den redan har köpt :( Plus att den träffar jag 4 gånger i veckan och jag har redan en likadan jacka som henne fast det visste jag inte och det var inte därför jag använder den för jag hittade ju den på landet och så och jag visste liksom inte det :( Jag hittade ju liksom den jackan i går redan och jag har provat den och jag visste inte , men det spelar ingen roll jag ska köpa jackan ändå .Den är så himla snygg ! ska lägga in lite bidler på den :
 kunde inte lägga ut dom andra bilderna men jag fixar det när jag kommer hem . här är i alal fall jackan i mörkröd eller mörkrosa . Jag vill ha den i grå elelr svart . Svart tror jag det passar till allt.
  Halsduken också den är vinröd och finns på HM , den har hon i alal fall inte . Jag vill ju liksom inte vara elelr hon får ju inte tro att jag är wannabe henne :P :O

Jag hade fixat till rosa bakrund men det bara försvann sen och nu kommer jag inte i håg hur man gör :( Kan nån väldigt snäll hjälpa mej med det ? jag skulle verkligen  behöva en lite ''uppfrächning'' av bloggen nu. Juste nu har jag ju verkligen tråkigaste bakrunden och headern. I dag ska jag gå och få lite gratis pengar. Jag säger inte vartbför det komemr bli så himla fullt på det då . Man gör en grej sen får man 90 - 150 kronor och det tar ca 20 minuter och det är inte alls jobbigt eller så det är bara roligt.  Ska gå med min lilla syster i dag.
Sen blir det gympan . Ser fram emot det eftersom jag inte har tränat med min grupp på typ 2 veckor för jag har tränat med ST för jag ska ju tävla med dom i RM i helgen. ÅÅåååååååååhh , jag måste ha den dära jackan. precis den igen annan ! jag köper den ändå . hon får tycka vad hon vill haha :D i dag dampade gubben i kiosken på mej för att jag tappade mina pengar i klubblådan och sen skulle jag ta upp min 50 öring och han dampade på mej och skrek att jag inte bara kudne rota upp alla klubbor för en jävla 50 öring. gud va sur han var . jag köppte ett tuggummi och sen gick jag ! :O
Lydia min friend tycker attbloggar är tråkiga och att hon undrar hur jag orkar skriva med eller hur visst är det kul när man väl har börjat det är liksom beroendeframmkallade.  eller ibland har man perioder osm man skriver jätte mycket och ibland orkar man verkligenm inte. Nu slutar min svenska så jag ska gå och fixa lite iu mitt skåp.

love


mattie langar listan

Namn: bäästa
Piercingar: inte ens öronen
Tatueringar: Inga
Längd: 159
Skostorlek: 37 eller 38
Är du kär i någon:
önskar du att du bodde någon annanstans: nej älska sweden !:)
Tänker du på självmord: Never ever!
Tycker andra att du är attraktiv: Haha kanske det?
Dricker du alkohol: noep
Använder du droger: Nejnej
Röker du: Nejnej
Vilket shampoo använder du: olika
Vilken parfym använder du: Lite olika
Vad är du rädd för: Pedofiler, hajar och insekter
Gillar du att tvätta: Nja, gillar och gillar..
Gillar du Berg-och-Dalbana: Ja såklart

SENASTE..
Film du hyrde:
linas kvällsbok ,
Film du köpte: `komemr inte i håg
Låten du lyssnade på: i kissed a girl - kate perry
Låten du hade på hjärnan: låten jag och julle sjöng på thailändskan x)
Låten du laddade ner: hmm , vet inte .
Personen du ringde: agnes
Tv program du tittade på: matakuten
Personen du tänkte på: Denice

HAR DU NÅGONSIN:
Gråtit över en pojke:
Ja,
Gråtit över en flicka: räknas kompis ja ?
Ljugit för någon: Flera gånger
Varit i slagsmål: Haha nej
Blivit arresterad: Nädå

ANTAL..
Gånger du varit kär:
Nårga gånger
Gånger ditt hjärta brustit: ingen
Hjärtan brustit på grund av dig: Ingen aning
Tjejer du kysst: venne
Gånger ditt namn varit med i tidningen: kanske 8 :D
Ärr du har på kroppen: på baksidan av foten typ och benen

SENASTE..
Bok du läste:
fem
Personen du fick mail av: facebook haha
Personen du fick brev av: va ett tag sen
Personen du fick sms av: alva
Gången hela din familj åt middag tillsammans: i går
Saken du köpte: Godis antar jag ;)

Vad har du gjort idag: Vandringsdag med skolan
Var det kul: nä eller lite
Hur tidigt stiger du upp: 7 skola . 9 helgen
Gillar du att slåss: Är klen, har inga muskler
Vad ska du göra idag: kolla på tv
Är du seriös: Ibland, oftast inte
Vad är du allergisk mot: ingenting kallt väder mina ögon och kanske kiwi
Var har du ont: knäna
Använder du hårspray: Nä, den tog slut
Kan du stå på händer: stolt gymnst :)
Favorit serie: Gossip girl

Håkan Hellström eller The Ark: I <3 Håkan Hellström
Bright eyes eller Lars Winnerbäck: Inget av dem
Salt eller socker: Socker
Gillar du ketchup: till pommer frites
Är du glad nu: nja
Var du glad igår: ja inte hela dagen ksnke
Känner du nån som jobbar på sjukhus: noeps
Vad dansar du till: allt
Stockholm är: bäst!
Göteborg är: sveriges näst största stad
Kan du sjunga: Jag kunde det förut iallafall
Mer värt än guld: Vänner och familj
Spaghetti eller makaroner: Spagetti
'
kärlek ,

soliga och kallt

har det varit hela dagen. Vi vandrade med sklan i Husby och Akalla i dag typ. Slutade 12.00 tror jag och alla gick hem till sig. Egentligen skulle jag och Maja till en kompis morbrors restaurang och äta lite lurre eller middag men det blev inte så efteresom vi var stidiga och T hade inte slutat . Kollade lite inne på HM i dag hittade en massa fina grejer.

 Jackan HM : 598 kronor ,          
mössan 89.50 och halsdeuken 195.50 kronor . Allt från HM. 

  
  Vantar : 69:50 HM   Halsduk MQ 298 kronor.

love

sofia school

hej ett litet snabbt inlägg nu ;) ska snart äta lurre och sen sticka i väg till dansen i soifaskola. blir roligt! skriver kanske mer i kväll och ska fixa lite smnyggare här i bloggen . opuss


gymnastik

ååh , kollar på Adam och Eva så himla gulligt! Nu ska jhag sammanfatt truppligan lite det var så mycket som hände :
vi mötes halv 5 och plockade fram alla redskap . Sen hade vi förträning i 6 x 2 minuter ( delade med elit ) jag tycker själv att det gick väldigt bra och alla körde myckt fint , fast Annica sa att jag och Agnes inte fick vara med på våra sträckr saltos eftersom att vi var osäkrast och inte hade ställt dom till hårt 15000 gånger. Voi hade 4 lag från våran förening . Vi , eliten , flicktruppen och St. För oss gick det inte så jätte bra 1 vägring och en fel volt .. annars bara lite fall ett med kullerbyta och en sittande. Så alla kan ju räkna ut vilken plats vi kom på , sist ígen . Men det var ju första gången på JSM nivå så jag tycker att vi var ganska bra :D  Dt gick väldigt bta för Elit som tog hem guldet i matta! I morgon ska man då träna i SOfia skola fristående. Dt behövs verkligen! Åh starckas Lisa i St fick armen ur led 1 meter från mej . Hon kom i dag och var pig ocg Glad! Ska kolla på Tv. puss


RSS 2.0