inlines & ankiochpytte

Hej,

i daag harjag rullat fram pa inlines genom alvik ,  man e ju lite nybojare ;)   sen gick jag till HM och kopte lite grejer till I morgon :D juste jag kanske inte har berattat att jag ska pa gymnastiklage i morgon ? men i alla fall det ska jaag . i en vecka med mina gympisaar  ! nu sitte jga och kollar pa tv,  Anki&Pytte gud va gulligt (a)

Puss  &  Kram

emelie & godnatt puss

I morgon ska jag med Emelie till gronan ( kanske ) i dag komme alva och sofia hem till mej ! nu sak jag fixa mej lite och sa knsk det bliir ett litet inlagg lite senare .


kyss / M


summer !

som sagt jag har SOMMARLOV ! i dag ska jag hem till sofia och sen sak S, M, E & S traskaa till gronan ;) tradition, hah. sen ska vi sova hos fia och sen traning. nu e det ju sommar sa det blir inte sa mkycket bloggande. hoppas ni klarar er jutan mina sma inlagg da och da, haha jag tror ni gor det :D

HARE BRA

somar loov !

NU HAR JAG SOMMARLOV, soom typ alla andra i varat land redan har. yesterday var det friidrottsdaag, lagom roliigt. I dag var det skol avsluting och jag lkom till skolan halv 9 och vi repade en gang innan vi skulle sjunga for 8:orna. sen gick jaag Lydiaa och Majsmaja till klassen och fick termins intyyg och kaka och saft ;D sen gick vi tillbaks och sjong for 6:ornna. sen slutade alla andra och vi ick till kyrkan for att sjunga pa 9:ornas avluting. efter det gick jag hem och ebba och jag gick och kolla pa bio. Brudens basta man. den va jatte bra och vi garvaade hela tiden och alla trodde typ att vi va as konstiiiiga och alla blev typ as sura, hahaha . sen skulle vi ta bussen hem och det gick ju lagom bra. hah. vi han inte med den forsta buussen for ebba kunde inte spriinga i sina klack skor. sen  kom vi pa bussen och jag nar jag kollade ut genom foonstert sag jag Denice och Moa i elit och sen ville jag lixom kolla om det verkligen va dom sa jag stack ut huvudet och typ halva mej utan for baakdorren i bussen men dte sag inte hanm som korde oh den har reflex grejeen som gor att dorrarna oppnas om man fasnar funkade inte och dorranrna typ stangdes pa mej och jag fick typ panik naar   bussen startade hahaha. men ebbson  ( som jag kallar henne )  var snall och stoppade bussen genom att skricka att jg fasnaat. hahahahah, sen skulle ebbsoon pa restauraang och jag mamma och julleen gick och handlade.


Juste nar vi stog och vantade pa bussen spelaade dom varan gamla fristaeande musiik inne pa dressmaann, :)

some pictures from today :)

          1. ebba, busshallplatsen. 2. lunch. 3. majsenmaja. 4. fulismathilda. 5. mathilda och ebba, biion. 5. maja, haha


usm & engelska

 
Hola,

I dag har vi tavlat USM i taby, juste glomde saga att min andra data har pajjat sa nu anvender jag en engelska daata sa jag kanske skriver med lite engelska ord och sa. biilder kommer :)
Jag skriver mer nar jagf kommer hem, ksa traffa Julle i parken ;)

hare bra

puss&kram

RSS 2.0