SM & flyborg

Hola,

Har inte bloggat på länge, men nu hgar jag tiiiid :) Min blogg har typ blivit konstig och det funkar inte att logga in på blogg.se utan jag mååste kolla på nån annan blogg och sen logga in där nån som har samma problem ? I alla fall var det ingen träning i dag utan vi skulle titta på Elit som skulle kvala in till  sm. Möte Sofia vi Stockhoms Ö där vi tog typ ett tåg eller nåt till Tibble typ. Sen var vi skit tiddiga så vi fick vänta på dom andra som var sommar fina i sina klänningar medans jag kom i jeans shorts och ett linne, kul. Sen kom Jennifer i jeans och gympa skor ? hon tyckte väl att det inte va så varmt som vi andra tyckte att det va ;) måste jag säga att vi var en ganska bra hejar klack. Dom började med tumling, där en tjej gjorde illa sig Alice sa att hon typ hade brutit båda fötterna ? Sen när dom skulle köra hopp verkade dom rätt opeppeade men hade bara ett fall, på friståeende gick det ganska bra tycker jag ett fall i balansen a och nån som va sen och så. det blev 9 av 10 tror jag.  i morgon träning, annan tid halv 4 till halv 7.  ska hitta på nåt med sofia (fiaf.blogg.se) innan tror jag :)

puss&kram /    M


27 maj, tisdag

Hej,

det får väl blii ett litet inlägg idag eftersom jag har varit lite dålig på det den här veckan. låååååååång skoladag i dag hade inte tänkt att gå till skolaaan i morsee på morgonen eftersom jag hade ont i magen och var lute täppt med det här va siistaa skol tisdagen, sksa ha elevens val, två veckor framöver nu. Ska inte träna i dag så att jag inte blir mera sjuk. Tänkte skriva en dagens i dag :
Dagens:
Humör: glad
Kläder: tights och gul klänning

person:Josefin,
hår: utsläpp
smink: brunpuuder och mascara

Veeckan:
Tisdag: inget spciellt
Onsdag: vara med majs och gööra nåt
Torsdag: träna,
Fredag: grilla med majs
Lördag: träna
Söndaag: träna


25 maj, söndag

Hola!

Haar inte bloggat på länge som ni ser x) men nu tänkte jag blogga lite längre. I fredags tränade jag med FT för att tävlingsträna till Rm yngree i helgen. sen hem och kolla på Talang 2008 och Berg flyttar in. Juuste min pappamär i Thailand nu för att laga tänder och han kommer inte hem förens på lördaag :( Men i alla fall så vaknade jag klockan 8 på lördag och började packa lite innan Sofia kom och hämtade mej. Glömde matsäcken hemma så dagen lunch blev en apelsin, en ganska big. Först fristående, jag tyckte att fom verkligen körde as bra men änbdå fick dom bara 6:45 ? kanske för att dom kom väldigt långt fram och inte kunde göra vissa  rörslser typ. Sen hopp, gick bra ett fall. poöngen 7:85 sist tumling som jag inte var ett dugg nervös föör faktisgt. ett fall, och annars as bar! poängen 7:45 tror jag. Ställdealla mina varv så jag är nöjd men det räckte inte för att gåt ill final. SÅ i dag ska jag åkaoch kolla på finalen. Hoppas att Täby vinner dom körde i alla fallskit bra i går!
Nu sak jag försköa trixa i hopp en snygga bakrund till bloggen får se om det funkar, haha jag e ju så tekninks av mej x)

puss&kram/M


Bakruundeer

Tjooh, nu har jag gjort en massa blogg bakrunder här men ingen funjar :( vet nån hur mna gör ? :) <3


bakruund

det funkade inte att lkadda upp den men men;) ahha

20 maj,tiisdaag

Tjoo bräää alla som läserm typ ingen men ändå ;)

I morrrrrse gick jag och min lilla syrra JulleBull´upp lute tidigare för att göra frukost på sängen åt pappsään som fyllde år. Mamma skulle köpa en glass maskin till honom :D så när jag kommer hem blirdet väl ganska mycket glass.  Skulle egentligen gå till grönan i går men det palla jag inte såå hag åkte hem med päronen och sen hämta Jullen ´på nån skola där hon hade tränat till nån ny grupp. Nú har jag svenska och egentliigeen ska jhag skriva en text om typ nåt, men dte hr int blivit så mycket att deet:)

puss&kram

18 maj, söndag

hej,

ska på träning nuu ;)

puss&kram

16 maj, fredag :)

hej,

en fråga bara: var är sommaren som va här nyss ?
bajsa på det väder som är nu :( men i dag ska jag spela viola och sen åka till emelie för att sova där i hlgen för famiiljen är på landet och jag har obliga träning den här helgen :P men men på lördag sak jag till gröönan, tjoooohooo <3 (A) min bästis nicole fyller år så vi ska fira henne där :D

puss&kram


15 maj, torsdag

Hej :D

tänkte bara blogga lite kort i dag, ska snart på träning och syrran ska på nåt annat med sin grupp. kanakse bloggar loite sen x)

puss&kram

 tänkte bara ladda in en snygging bild på mej :) btw den är tagen för typ 4 år sen

14 maj, onsdag

Tjoooh på er,

I dag har alla som läser min blogg vet att jag slutar tidigt i dag ;) sen hämta syrran som skulle spela nån fotbollsyunering, men jag sa att det fick hon ointe för att hon skulle hem och då blev hon typ lite suriis på mej ;D
Ska snart till stan för att kolla lite nya kläder till garderoben. Päronen och syrran ska till landet i helgeen så jag sover hos bästis emelie, lördag söndag såå slå en plig/singnaal så blir vi glaada ;) Grönan på söndag för älsklings Nicole fyller tonåring <3

Ska kanske träffa Hjallle snaart.
Jag tycker att jag har varit ganska duktig på att blogga den här veckan vad tycker ni ? i skolan hade vi ute gympa, friidrott :) fast det va typ as kallt ute och jag hade tights  och ballerina så jag va lite smått fruseen, sen svenska som jag och Maja hade längtat så mycket till så att vi kunde va inne på datan och så sen så hade vi inte data salen just i dag. sen lucnh och saen skulle vi ha no och jag fick lite panik efteersom i dag har vi bara 5 minuters rast mellan lunchen och no så kom jag och maja försent eftersom vi satt i matsalen då ;)


puss&kram

 GRATTIS ÄLSKLING <3

13 maj, tisdag

Hola,

I dag har jag varit i skolan hämtade syrran och sen hem. 
Idag: utvecklingssamtal och träning. När vi hade rast smet jag och Maja in i data salen och jag skulkle skicka en låt till henne och plötsligt så ringde det, och det var min tränares syrra som skulle snacka med min mamma ? i alla fall dt va ganska roligt för jag fattade inte att hon ville snacka med min mamma och hon fattade inte att det var jag och inte min mamma. Ser ganska mycket fram emot träningen, ska bli kuul :)

Dagens:
Humör: ganska glaad :D
Kläder: mörk blå disel jeans, rosa kofta
Roliga: Min tränare syrra ringde mej i skolan idag
Vill ha:

Helgens:
ska göra: GRÖNAN, typ :)


puss&kram

Lite bilder från alla år i gymnastiken ;) glöm inte att vissa är vääääldigt gammla ;)
 
     


13 maj, tisdag

Thooho allesamans ;)
Nus itter jag i skolan på en svenska lektion och ska skriva en fakta text om glass typ men Maja! Sen ska jag hem elelr på stan emd Majaa för att sen ha utvecklingsssamtal, sen äta nånstans och sen till slusses för att möta fia och alva. Sen ska jag hemm och slappa lite Den här veckan:
Tisadag: utvecklinssamtal och träning
Onsdag: vara men Julia och Maja
Torsdag:Rix fm  med Emelie, haha  ;)<3
Fredag: viola, fika i solen med maja
Lördag: sova hos emelie? träna ,
Söndag:sova ho emelie?träna,


puss&kram


Bästatvänner<3

Hej alla :)

nu ska jag lägga in en bild på alla min allra bästa kompisar!

 

Inez, Jozephine, Hedvig och Nicole. Sen har jag ju också Maja och Denice men jag hittade inga bild på maja eller denice men jag älskar dom ändå! <3 Ni 4 och Maja och denice ska veta att ni verkligen betyder! <3


9 maj, fredaag :)

Tjooo allesamans x)

Dagens:
Humör: ganska glad
Kläder: Mjukis och rosa kofta från gina tricot
Smink: foundation, solpuder och mascara
Person: Maja och denice <3
Roligaste: maja och jag efter skolan x)
Bästa: majas och min glass
Vill ha: GULDKORT TILL MEJ OCH MAJA!



snygging!

Jag har sett världens snygging, hjalmar heter han! <3
Han är världens snyggaste och världens gulligaste, haha x) det är inte alvas boyfriend hjalmar utan en annan.
Nu ska jag ner till matsalen och äta lunch.

puss&kram


8 maj, torsdag

Hej hej på er läsare, även fast  ni inte är så många X) men nån läser väl i alla fall:)
Har precis haft no prov som jag inte hade pluggat till typ fast det gick ganska bra ändå. I kväll blir det träning.

Dagens
Roliga:
Har inte tränat på as  länge så det blir väl ganska kul!
Person:  Maja <3
Kläder: vita jeans och grön tröja
Smink: solpuder och mascara och lite foundation
Vill ha: guldkort på görnan till mej och majas : ) <3
Ska göra: träna och skola


puss&kram

7 maj, onsdag

Hej alla glada läsare :)

Nu har jag startatmin andra blogg! Bloggade inte så mycket på min andra blog så jag täke göra en om start typ ;) 
Min vecka:
Torsdag: No prov, träning
Fredag: viola
Lördag: träning eller åka till landet
Söndag: landet elelr träffa Emelie

I dag har jag varit i skolan, sovmorgon till 20 över nio sen 4 lektioner slutade halv 2. Gick hem och satt framför datan n stund sen kom mamma och julia hem och vi gick ut och cyklade. Nu ska jag kolla lite på tv.

puss&kram



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0